Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Știri de actualitate UNBR  / Uniunea Națională a Barourilor din România a donat trei ambulanțe noi, complet utilate, către instituții spitalicești din Ucraina

Uniunea Națională a Barourilor din România a donat trei ambulanțe noi, complet utilate, către instituții spitalicești din Ucraina

Uniunea Națională a Barourilor din România a donat trei ambulanțe noi, complet utilate, către instituții spitalicești din Ucraina

La 25 noiembrie 2022, la sediul spitalului din localitatea Ciudei, Ucraina, a avut loc predarea a trei ambulanțe fabricate de S.C. ROMTURINGIA S.R.L., precum și a 1000 de perne și 1000 de pilote.

Produsele au fost achiziționate de Uniunea Națională a Barourilor din România din donația primită de la poporul taiwanez pentru sprijinirea locuitorilor din Ucraina, afectați de război.

Cele trei ambulanțe au fost donate spitalului din comuna Ciudei, spitalului din Solotvino și spitalului mobil „Mykola Pirogov” din Kiev iar cele 1000 de pilote și 1000 de perne au fost donate Consiliului Regional Cernăuți.

Uniunea Națională din România a fost reprezentată în cadrul ceremoniei de donare de dl. av. dr. Traian Briciu, Președintele UNBR, dl. av. Daniel Fenechiu, Vicepreședinte UNBR, dl. av. Liviu Mihai, decanul Baroului Suceava, dl. av. Andreicuț Florin, decanul Baroului Maramureș, doamna av. Julia Zorkoczy, consilier UNBR. Delegația a fost însoțită și de domnul Constantin Damov, Președintele ROTA.

Galerie foto:

Articolul Uniunea Națională a Barourilor din România a donat trei ambulanțe noi, complet utilate, către instituții spitalicești din Ucraina apare prima dată în UNBR.