Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Știri de actualitate UNBR  / Rezultatele procedurii de selecție a 10 experți naţionali în cadrul proiectului TRIIAL2, coordonat de către European University Institute (EUI), Centre for Judicial Cooperation (RSCAS)

Rezultatele procedurii de selecție a 10 experți naţionali în cadrul proiectului TRIIAL2, coordonat de către European University Institute (EUI), Centre for Judicial Cooperation (RSCAS)

REZULTATE
procedura de selecția a 10 experți naţionali
(inclusiv a expertului naţional coordonator),
în cadrul proiectului TRIIAL2,
coordonat de către European University Institute (EUI),
Centre for Judicial Cooperation (RSCAS)

Uniunea Națională a Barourilor din România, în calitate de Partener în Proiectul „TRIIAL2”, anunță următoarele rezultate la procedura de selecție a experților naţionali, inclusiv a expertului naţional coordonator, în cadrul proiectului.

Proiectul se va derula pe o perioadă de 30 de luni, între 2023 şi 2025. Limba oficială de lucru a proiectului este limba engleză. Proiectul presupune selecţia unui număr de cazuri naţionale relevante pentru obiectul său, participarea la seminarii transnaţionale, organizarea unui seminar naţional, participarea la realizarea şi adaptarea unui manual transnaţional / naţional în materie.

Descrierea proiectului se găsește aici: https://www.unbr.ro/descriere-proiect-triial-2-the-trust-independence-impartiality-and-accountability-of-judges-safeguarding-the-rule-of-law-under-the-eu-charter

Nume și prenume
Afiliere
Poziție

1
Raluca BERCEA
Director INPPA Timișoara, formator drept european
Expert,
coordonator național

2
Diana BOTĂU
INPPA Cluj, formator drept european
Expert

3
Mihaela Roxana CATEA
INPPA București, formator drept civil
Expert

4
Sorina DOROGA
INPPA Timișoara, formator drept european
Expert

5
Alina GENTIMIR
INPPA Iași, formator drept european
Expert

6
Anca GHENCEA
INPPA București, formator drept european
Expert

7
Anelis ISTRĂTESCU
INPPA București, formator drept european
Expert

8
Isabella Delia POPA
INPPA București, formator drept european
Expert

9
Roxana PRISĂCARIU
INPPA Iași, formator drept european
Expert

10
Ioana ȘOLDEA
INPPA București, formator drept european
Expert

11
Anca-Elena BĂLĂȘOIU
Avocat, Baroul București
Expert

12
Daniela Arcadia HINESCU
INPPA București, formator
Expert

13
Carmen ZĂBRĂUȚANU
INPPA București, formator
Expert

Notă: Numărul de experți selectați a fost suplimentat de la 10 la 13, în considerarea interesului arătat de avocați apelului de candidaturi, și, de asemenea, având în vedere complexitatea activităților care urmează să fie derulate.

Articolul Rezultatele procedurii de selecție a 10 experți naţionali în cadrul proiectului TRIIAL2, coordonat de către European University Institute (EUI), Centre for Judicial Cooperation (RSCAS) apare prima dată în UNBR.