Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Știri de actualitate UNBR  / VIZE SUA PENTRU AVOCAȚI

VIZE SUA PENTRU AVOCAȚI

VIZE SUA PENTRU AVOCAȚI

Începând cu 01 noiembrie 2023, Uniunea Națională a Barourilor din România, în parteneriat cu Ambasada Statelor Unite ale Americii la București, oferă avocaților prioritate și rapiditate în procesul de obținere a vizei temporare B1/B2 pentru Statele Unite.

Programul acoperă vizele din categoria B1 (călătorii în scop de afaceri) și categoria B2 (călătorii în scop turistic) și ne permite să programăm cu prioritate interviuri pentru avocații români din barourile membre ale Uniunii Naționale a Barourilor din România și familia apropiată (soț/soție și copii), cu condiția ca aplicanții să îndeplinească următoarele criterii de eligibilitate:

● să fie avocat înscris pe tabloul avocaților ținut de barourile din România (sau membru apropiat al familiei – soț/soție și copii);
● aplicantului să nu îi fi fost refuzat accesul în Statele Unite în trecut;
● să nu aibă cazier fiscal sau judiciar.

Avocații care doresc să beneficieze de acest program sunt rugați ca după parcurgerea etapelor menționate AICI să comunice la adresa viza.sua@unbr.ro următoarele informații

● Dovada plății vizei
● Pagina de confirmare a formularului DS -160
● Adresa de e-mail
● Numărul de telefon mobil și un al doilea număr de telefon
● Data emiterii și data expirării pașaportului
● UID number (în cazul în care are deja un cont pe plataforma https://www.ustraveldocs.com/)

NEWSLETTER: Prioritate și rapiditate la obținerea vizei temporare B1/B2 pentru Statele Unite, pentru avocați

Articolul VIZE SUA PENTRU AVOCAȚI apare prima dată în UNBR.