Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Știri de actualitate UNBR  / Ministra Justiției, Alina Gorghiu, alături de Comitetul de Coordonare al Proiectului de Educație Juridică, au felicitat astăzi pe tinerii liceeni care au ales să fie curioși și să devină informați cu privire la drepturile și libertățile lor

Ministra Justiției, Alina Gorghiu, alături de Comitetul de Coordonare al Proiectului de Educație Juridică, au felicitat astăzi pe tinerii liceeni care au ales să fie curioși și să devină informați cu privire la drepturile și libertățile lor

Ministra Justiției, Alina Gorghiu, alături de Comitetul de Coordonare al Proiectului de Educatie Juridică, format din reprezentanți ai Consiliului Superior al Magistraturi, ai Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și ai Uniunii Naționale a Barourilor din România, au felicitat astăzi pe tinerii liceeni care au ales să fie curioși și să devină informați cu privire la drepturile și libertățile lor.

Prin intermediul concursului LEGILE SE APLICĂ ȘI PE NET, tineri din Focșani, Suceava, Constanța, Craiova, București au fost felicitați la Ministerul Justiției și împreună cu părinții au venit pentru a-și primi premiile ca urmare a eseurilor foarte bune pe care le-au transmis.

Efortul susținut, învățarea pe tot parcursul vieții, au fost premiate de Fundația Vodafone care este alături de educația juridică!

Album foto:

Articolul Ministra Justiției, Alina Gorghiu, alături de Comitetul de Coordonare al Proiectului de Educație Juridică, au felicitat astăzi pe tinerii liceeni care au ales să fie curioși și să devină informați cu privire la drepturile și libertățile lor apare prima dată în UNBR.