Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Știri de actualitate UNBR  / Membri ai Agenției ONU pentru Refugiaţi – UNHCR la sediul UNBR

Membri ai Agenției ONU pentru Refugiaţi – UNHCR la sediul UNBR

Membri ai Agenției ONU pentru Refugiaţi – UNHCR la sediul UNBR

 

 

Cian O’Brien și Natalia Gogu, membri ai UNHCR la Geneva, respectiv Timișoara, au fost la sediul UNBR pentru a discuta despre cele mai recente probleme legate de azil și protecție temporară ale persoanelor strămutate forțat din Ucraina. În plus, a fost analizat subiectul relocării a tot mai multe business-uri din Ucraina în România și nevoia din ce în ce mai mare de consultanță juridică în domeniul dreptului comercial.

De asemenea, Cian O’Brien și Natalia Gogu au punctat importanța ca la nivel social să se dezvolte mecanisme egale de sprijin prin servicii medicale, hrană, adăpost, integrare pe piața muncii și acces la educație pentru persoanele aflate în nevoie, cetățeni români și ucraineni.

UNHCR și UNBR vor continua colaborarea pentru coordonarea nevoilor de consultanță juridică și a acțiunilor umanitare pentru refugiați.

Articolul Membri ai Agenției ONU pentru Refugiaţi – UNHCR la sediul UNBR apare prima dată în UNBR.