Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Știri de actualitate UNBR  / Începând cu data de 15 martie 2022, demarează derularea proiectului „Fii avocat în școala ta!” și la nivelul Baroului Bistrița Năsăud

Începând cu data de 15 martie 2022, demarează derularea proiectului „Fii avocat în școala ta!” și la nivelul Baroului Bistrița Năsăud

Avocații se întorc la școală !

#Fiiavocatînșcoalata

Orice drept stă alături de o obligație corelativă . Copiii, tinerii sunt vulnerabili și credem că este foarte important ca ei să își cunoască drepturile și libertățile. Avem convingerea că ei trebuie să fie responsabilizați, în aceeași măsură, și cu privire la necesitatea respectării obligațiilor care le revin.

Începând cu data de 15 martie 2022, demarează derularea proiectului „Fii avocat în școala ta!” și la nivelul Baroului Bistrița Năsăud. Proiectul a fost inițiat de către U.N.B.R. și se derulează la nivel național, pe baza voluntariatului avocaților. Acesta se adresează elevilor din învățământul preuniversitar, se va realiza prin intermediul educației juridice non-formale și vizează facilitarea accesului elevilor la cunoștințe elementare în privința drepturilor și responsabilităților lor, dar și a răspunderii lor civile și penale.

Proiectul se derulează urmare a încheierii unui parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Bistrița Năsăud. Aducem și pe această cale, mulțumiri conducerii acestei instituții, pentru sprijinul acordat.

Echipa de proiect din cadrul Baroului Bistrița Năsăud conștientizează responsabilitatea și provocările asumate și avocații noștri sunt nerăbdători să se întoarcă la școală, alături de elevi!

Consiliul baroului îi felicită și îi susține pe cei 20 voluntari pentru că au ales să se implice în această activitate de importanță majoră!

Keep in touch! Vom reveni cu detalii !

GALERIE FOTO:Articolul Începând cu data de 15 martie 2022, demarează derularea proiectului „Fii avocat în școala ta!” și la nivelul Baroului Bistrița Năsăud apare prima dată în UNBR.