Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Știri de actualitate UNBR  / #FAST Baroul Argeș: 100 de școli și o echipă de 72 de avocați voluntari, coordonați de Prodecanul Dragoș Nicolescu, sunt implicați în proiectul Fii Avocat în Școala Ta

#FAST Baroul Argeș: 100 de școli și o echipă de 72 de avocați voluntari, coordonați de Prodecanul Dragoș Nicolescu, sunt implicați în proiectul Fii Avocat în Școala Ta

#FAST Baroul Argeș: 100 de școli și o echipă de 72 de avocați voluntari, coordonați de Prodecanul Dragoș Nicolescu, sunt implicați în proiectul Fii Avocat în Școala Ta

Elevii din 5 școli argeșene au participat la primul modul de educație juridică non-formală alături de avocații Gabriel Tudor, Monica Istrate, Violeta Ciurea, Mariana Preda, Lăcrămioara Iordache,  Florina Predescu, Gâlcă Mihaela, Laura Ghiță și Andra Dorojan din Baroul Argeș.

Aceștia fac parte din echipa de 72 de avocați voluntari selectați la nivelul Baroului Argeș care vor derula proiectul FAST în școlile gimnaziale și în liceele din județ. Activitățile se vor desfășura sub formă de module, într-un cadru flexibil și atractiv, pe teme de interes pentru elevi.

În prima zi a lunii martie, Baroul Argeș a încheiat un protocol de colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Argeș – reprezentat de profesor Alina Manea – pentru ”implementarea eficientă a proiectelor de educație juridică non-formală în învățământul preuniversitar din județul Argeș, prin facilitarea accesului elevilor la cunoștințe elementare în privința drepturilor și responsabilităților lor, dar și a răspunderii lor civile și penale”.

Proiectul se va derula în 100 unități de învățământ, începând cu 15  martie 2022.

GALERIE FOTO:Articolul #FAST Baroul Argeș: 100 de școli și o echipă de 72 de avocați voluntari, coordonați de Prodecanul Dragoș Nicolescu, sunt implicați în proiectul Fii Avocat în Școala Ta apare prima dată în UNBR.