Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Știri de actualitate UNBR  / Uniunea Națională a Barourilor din România a donat 11 generatoare noi către instituții spitalicești și școli din Ucraina

Uniunea Națională a Barourilor din România a donat 11 generatoare noi către instituții spitalicești și școli din Ucraina

Uniunea Națională a Barourilor din România a donat 11 generatoare electrice noi către instituții spitalicești și școli din Ucraina

La 14 ianuarie 2023, la sediul Primăriei din localitatea Ciudei, Ucraina, a avut loc predarea a unsprezece generatoare electrice către instituții spitalicești și școli din Ucraina.

Produsele au fost achiziționate de Uniunea Națională a Barourilor din România din donația primită de la poporul taiwanez pentru sprijinirea locuitorilor din Ucraina, afectați de război.

Cele unsprezece generatoare au fost preluate de spitale și instituții școlare din Storojineț-Ropcea, Voloca, Herța – Hreațca, Mahala, Noua Suliță – Marșința, Ciudei, Pătrăuții de Jos, Suceveni și Cernăuți.

Uniunea Națională din România a fost reprezentată în cadrul ceremoniei de donare de dl. av. Daniel Fenechiu, Vicepreședinte UNBR, dl. av. Liviu Mihai, decanul Baroului Suceava, dl. av. Andreicuț Florin, decanul Baroului Maramureș, doamna av. Julia Zorkoczy, consilier UNBR. Delegația a fost însoțită și de domnul Constantin Damov, Președintele ROTA.

Cu prilejul deplasării la Cernăuți, delegația UNBR a depus coroane de flori la bustul poetului Mihai Eminescu din incinta Casei Memoriale „Aron Pumnul” și la statuia lui Mihai Eminescu din Centrul orașului Cernăuți.

Galerie foto:

Articolul Uniunea Națională a Barourilor din România a donat 11 generatoare noi către instituții spitalicești și școli din Ucraina apare prima dată în UNBR.