Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Știri de actualitate UNBR  / Romanian Civil Code, Ediție în limba engleză, îngrijită de prof. univ. dr. Flavius A. Baias

Romanian Civil Code, Ediție în limba engleză, îngrijită de prof. univ. dr. Flavius A. Baias

Romanian Civil Code, Ediție în limba engleză, îngrijită de prof. univ. dr. Flavius A. Baias

Editura Monitorului Oficial anunță ieșirea de sub lumina tiparului a Codului civil, ediție în limba engleză, coordonată de prof. univ. dr. Flavius A. Baias.

Codul civil, tradus în limba engleză, este util juriștilor (avocați, consilieri juridici, arbitri etc.) care redactează documente în limba engleză referitoare la probleme ce implică aplicarea acestuia.

Editura „Monitorului Oficial”, în parteneriat cu Asociația „Conferințele Facultății de Drept a Universității din Bucureşti” anunță că la data de 24 mai 2022, ora 18.00 va avea loc lansarea Codului civil român, ediția în limba engleză. Evenimentul va avea loc la Facultatea de Drept a Universității din București, Bd Mihail Kogălniceanu nr. 36-46, Sala Constantin Stoicescu.

Vor vorbi despre necesitatea şi importanța apariției lucrării:
● Ministrul justiției, domnul Cătălin Predoiu;
● Decanul Facultății de Drept, domnul prof. univ. dr. Răzvan Dincă;
● Prodecanul Facultății de Drept, domnul prof. univ. dr. Radu Rizoiu;
● Președintele Asociației „Conferințele Facultății de Drept a Universității din București” și îngrijitorul ediției, domnul prof. univ. dr. Flavius Baias;
● Traducătoarea Codului civil, doamna Oana Gheorghiu;
● Redactorul-șef al Editurii Monitorului Oficial, doamna Anca Ivașcu.

Avocații interesați să participe la acest eveniment sunt rugați să se înscrie la următoarele adrese de email: editura@ramo.ro, marketing@ramo.ro.

Articolul Romanian Civil Code, Ediție în limba engleză, îngrijită de prof. univ. dr. Flavius A. Baias apare prima dată în UNBR.