Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Știri de actualitate UNBR  / Întâlnire de lucru a Casei de Asigurări a Avocaților cu Decanii și cu conducerea filialelor CAA, Alba Iulia, 25 martie 2022

Întâlnire de lucru a Casei de Asigurări a Avocaților cu Decanii și cu conducerea filialelor CAA, Alba Iulia, 25 martie 2022

COMUNICAT IMPORTANT

Casa de Asigurări a Avocaților din România cu sprijinul Baroului Alba și al Filialei Alba a C.A.A. a organizat, în sediul Palatului de Justiție Alba Iulia, la data de 25 martie 2022, o întâlnire de lucru cu participarea Decanilor Barourilor Alba, Argeș, Brașov, Călărași, Caraș Severin, Covasna, Hunedoara, Harghita, Ialomița, Mureș, Prahova, Sibiu și Timiș a Președinților Consiliilor de Administrație din Filialele Barourilor Alba, Argeș, Brașov, Călărași, Caraș Severin, Covasna, Hunedoara, Harghita, Ialomița, Mureș, Prahova, Sibiu și Timiș , precum și a contabililor șefi din aceste filiale.

Întrunirea s-a bucurat de prezența domnului Președinte U.N.B.R. av.Traian-Cornel Briciu și a domnului Vicepreședinte U.N.B.R. av. Ion Turculeanu.

Din partea Casei de Asigurări a Avocaților din România au participat la acest eveniment Președintele Consiliului de Administrație al C.A.A. d-nul av. Mihăiță Bubatu, domnul consilier av. Florin Norocel Petroșel și Directorul executiv al C.A.A. d-na Ileana Ciutan.

În prima parte a întâlnirii s-au purtat discuții despre realitățile, provocările şi perspectivele sistemului propriu de pensii şi asigurări sociale ale avocaților,  realizările Casei de Asigurări a Avocaților în anul 2021, importanța unui mod de lucru unitar la nivelul tuturor filialelor C.A.A. precum şi propuneri pentru un sistem sustenabil, adecvat şi durabil.

În partea a doua a întrunirii s-a organizat o întâlnire în sistem videoconferinţă, prin aplicaţia „zoom” cu avocaţii din Baroul Alba, Sibiu şi Hunedoara interesaţi de problematica pensiilor şi de conturarea unei strategii viitoare, în sistemul de pensii şi alte drepturi de asigurări sociale ale avocaților.

Datorită implicării active a tuturor participanților evenimentul a fost unul de succes.

Conducerea C.A.A

Articolul Întâlnire de lucru a Casei de Asigurări a Avocaților cu Decanii și cu conducerea filialelor CAA, Alba Iulia, 25 martie 2022 apare prima dată în UNBR.