Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Știri de actualitate UNBR  / FAST Satu Mare. Informația zilei: Din sala de judecată, avocații sătmăreni merg în sala de clasă

FAST Satu Mare. Informația zilei: Din sala de judecată, avocații sătmăreni merg în sala de clasă

FAST Satu Mare

Informația zilei: Din sala de judecată, avocații sătmăreni merg în sala de clasă

 

Cotidianul Informația Zilei a publicat un amplu articol despre proiectul FAST – Fii Avocat în Școala Ta, inițiat de UNBR și pus în practică de avocați din toate barourile țării.

Vlad Băculescu, Decanul Baroului Satu Mare, a spus că avocații voluntari vor discuta cu elevii în timpul orelor de dirigenție acele noțiuni de drept care îi vor ajuta pe tineri în evoluția lor umană și profesională.

Scopul FAST este de a sprijini tinerii să poată reacționa adecvat la problemele generației lor, prin module de educație juridică prezentate de către avocați într-un mod interactiv, degajat și accesibil fiecărei vârste.

Tinerii vor putea lua decizii informate în plan personal și profesional și vor acționa într-o manieră angajată și pozitivă în societate, a declarat Vlad Băculescu despre efectele pe termen lung ale proiectului.

Articolul FAST Satu Mare. Informația zilei: Din sala de judecată, avocații sătmăreni merg în sala de clasă apare prima dată în UNBR.