Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Știri de actualitate UNBR  / De Ziua Națională a României, Uniunea Națională a Barourilor din România cinstește  memoria avocaților care s-au jertfit pentru țară

De Ziua Națională a României, Uniunea Națională a Barourilor din România cinstește  memoria avocaților care s-au jertfit pentru țară

Cu prilejul Zilei Naționale a României, Uniunea Națională a Barourilor din România a adus un omagiu eroilor avocați  căzuți pentru țară în războiul de întregime a neamului prin depunerea de coroane în județul Vrancea la Mausoleul eroilor de la Mărășești și Mausoleul eroilor de la Mărăști, iar în județul Bacău la Cimitirul eroilor din comuna Oituz.

De Ziua Națională a României, Uniunea Națională a Barourilor din România cinstește  memoria avocaților care s-au jertfit pentru țară.

Glorie veșnică eroilor neamului!

La mulți ani România!

Delegația U.N.B.R. a fost alcătuită din membrii Consiliului UNBR av. Danny Bârdan (Baroul București), av. Carmina Cocioabă (Baroul Vrancea), av. Șerban Constantin (Baroul Bacău), av. Nicolae George Gabriel – decanul Baroului Vrancea și av. Alexandru Pruteanu – decanul Baroului Bacău.

Lista eroilor avocați români din Primul Război Mondial, de la Mausoleul eroilor de la Mărășești, județul Vrancea:
-Baroul Bacău: Avocat – Soldat Munteanu Ioan
-Baroul Dolj: Avocat – Soldat Constantinescu Mircea
-Baroul Ilfov: Avocat – Sergent Ilie Ioan, Avocat – Soldat Solomon Vasile
-Baroul Prahova: Avocat – Soldat Popescu M. Ioan
-Baroul Putna: Avocat – Soldat Stoica Gheorghe
-Baroul Vlașca – Avocat – Caporal Constantinescu Dr. Vasile

Lista eroilor avocați români din Primul Război Mondial din Mausoleul eroilor de la Mărăști, județul Vrancea:
-Baroul Dorohoi: Avocat – Soldat Andrei Constantin, Avocat – Soldat – Apostol Ioan
-Baroul Ilfov: Avocat – Sergent Florescu Nicolae, Avocat – Soldat Ionescu S. Ioan, Avocat – Soldat Popescu Constantin, Avocat – Sublocotenent Stănescu Ioan

Eroul avocat român din Primul Război Mondial înhumat în cimitirul eroilor din comuna Oituz, județul Bacău:
-Baroul Ilfov: Avocat – Sergent Georgescu Dumitru.

Galerie foto:

Articolul De Ziua Națională a României, Uniunea Națională a Barourilor din România cinstește  memoria avocaților care s-au jertfit pentru țară apare prima dată în UNBR.