Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Știri de actualitate UNBR  / Consultarea avocaților cu privire la situația reținerii telefoanelor mobile și a altor dispozitive electronice la intrarea în unitățile de poliție

Consultarea avocaților cu privire la situația reținerii telefoanelor mobile și a altor dispozitive electronice la intrarea în unitățile de poliție

Consultarea avocaților cu privire la situația reținerii telefoanelor mobile și a altor dispozitive electronice la intrarea în unitățile de poliție.

În data de 14 martie 2023 s-a desfășurat ședința Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupției și petiții din Senatul României prezidată de către doamna senator Rodica Boancă în care s-a dezbătut petiția formulată de către avocat C.D.B., avocat colaborator la SCA „C. și A.” referitoare la sancționarea contravențională a domnului avocat O. I. din Baroul Vaslui de către Poliția Orașului Târgu Neamț, Județul Neamț ca urmare a faptului că avocatul a intrat în incinta unității de poliție a orașului Târgu Neamț având asupra sa un telefon mobil.

La ședința Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupției și petiții din Senatul României a participat în calitate de membru al sus-indicatei Comisii domnul avocat Daniel – Cătălin Fenechiu, Uniunea Națională a Barourilor din România fiind reprezentată de către domnul avocat Danny – Gabriel Bârdan – Raine, membru al Consiliului U.N.B.R.

Avocații care au întâmpinat situații similare sunt rugați să sesizeze și să comunice detalii decanului baroului din care fac parte până la data de 31 martie 2023, urmând a fi centralizate toate comunicările la nivelul U.N.B.R. pentru a fi susținute în fața Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupției și petiții din Senatul României.

Articolul Consultarea avocaților cu privire la situația reținerii telefoanelor mobile și a altor dispozitive electronice la intrarea în unitățile de poliție apare prima dată în UNBR.