Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Știri de actualitate UNBR  / Consiliul U.N.B.R. a aprobat Metodologia cu privire la combaterea exercitării fără drept a activităților specifice profesiei de avocat de către persoane fizice și entități juridice

Consiliul U.N.B.R. a aprobat Metodologia cu privire la combaterea exercitării fără drept a activităților specifice profesiei de avocat de către persoane fizice și entități juridice

Consiliul U.N.B.R. a aprobat Metodologia cu privire la combaterea exercitării fără drept a activităților specifice profesiei de avocat de către persoane fizice și entități juridice.

La 20 martie 2023 a intrat în vigoare Metodologia aprobată de Consiliul U.N.B.R. prin care sunt centralizate demersurile ce urmează a fi efectuate de către barouri în scopul combaterii exercitării fără drept a profesiei de avocat.

Avocații care au cunoștință de astfel de situații sunt rugați să comunice barourilor, dar și Uniunii Naționale a Barourilor din România la adresa de e-mail: aparareaprofesiei@unbr.ro orice informație utilă.

Articolul Consiliul U.N.B.R. a aprobat Metodologia cu privire la combaterea exercitării fără drept a activităților specifice profesiei de avocat de către persoane fizice și entități juridice apare prima dată în UNBR.