Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Știri de actualitate UNBR  / Conducerile DNA și UNBR – întrevedere pe tema conlucrării profesionale pe termen lung

Conducerile DNA și UNBR – întrevedere pe tema conlucrării profesionale pe termen lung


Conducerile DNA și UNBR – întrevedere pe tema conlucrării profesionale pe termen lung

În cadrul ședinței Comisiei Permanente din 20 octombrie 2023, conducerile UNBR și DNA s-au reunit pentru a continua dialogul inițiat în ultimele luni și pentru a stabili obiective strategice comune permanente pentru conlucrarea profesională, în vederea susținerii scopului comun de îmbunătățire a calității actului de justiție.

Dialogul între membrii Comisiei Permanente a UNBR și conducerea DNA, reprezentată de procurorul – șef Marius Voineag și procurorul – șef adjunct Tatiana Toader, a vizat îmbunătățirea modului de aplicare practică a mecanismelor de asigurare a drepturilor părților din procesul penal, precum și inițierea de  proiecte de formare profesională continuă comună avocați – procurori care să faciliteze mai buna relaționare între cele două profesii.

Întâlnirea din 20 octombrie 2023 face parte din seria de acțiuni inițiate de UNBR la nivel național cunoscută drept O zi fără avocați! Ziua în care justiția nu există, care a fost demarată cu scopul de a trage un semnal de alarmă asupra problemelor din justiția românească și care pot fi soluționate cu precădere prin efortul convergent al tuturor actorilor din sistemul judiciar.

Galerie foto:

Articolul Conducerile DNA și UNBR – întrevedere pe tema conlucrării profesionale pe termen lung apare prima dată în UNBR.