Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Știri de actualitate UNBR  / Cautavocat.ro – Platforma oficială a Uniunii Naționale a Barourilor din România

Cautavocat.ro – Platforma oficială a Uniunii Naționale a Barourilor din România

Cautavocat.ro – Platforma oficială a Uniunii Naționale a Barourilor din România

Uniunea Națională a Barourilor din România lansează platforma de intermediere a contactelor avocat – client:  cautavocat.ro

Prin noua platformă, UNBR oferă gratuit instrumentele tehnice necesare facilitării contactului între avocați și (potențiali) clienți în mediul online, având garanția desfășurării consultanței juridice în condiții de deplină legalitate de către avocați autorizați și în conformitate cu normele deontologice care guvernează profesia.

Platforma cautavocat.ro,  coordonată de UNBR, este în măsură să răspundă nevoii avocaților de a-și prezenta oferta de servicii juridice pe platforme online, cât și cerințelor clienților pentru consultanță juridică, în sensul diversificării mijloacelor de relaționare avocat – client prin instrumente digitale.

Avocații vor primi pe e-mail îndrumări privind modalitatea în care își pot accesa și personaliza contul deschis pe Platforma cautavocat.ro

Articolul Cautavocat.ro – Platforma oficială a Uniunii Naționale a Barourilor din România apare prima dată în UNBR.