Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Știri de actualitate UNBR  / Barourile din Maramureș, Satu Mare și Sălaj și Uniunea Avocaților din Republica Moldova marchează 5 ani de colaborare și înfrățire

Barourile din Maramureș, Satu Mare și Sălaj și Uniunea Avocaților din Republica Moldova marchează 5 ani de colaborare și înfrățire

Barourile din Maramureș, Satu Mare și Sălaj și Uniunea Avocaților din Republica Moldova marchează 5 ani de colaborare și înfrățire

 

Chișinău, 29 martie 2024 – La sediul Uniunii Avocaților din Republica Moldova a avut loc evenimentul de aniversare a cinci ani de la semnarea protocolului de înfrățire între Uniunea Avocaților din Republica Moldova și Barourile din Maramureș, Satu Mare și Sălaj.

Decanul Baroului Maramureș, Florin Andreicuț, a subliniat importanța colaborării și a promovării valorilor comune profesiei de avocat:

Colaborarea și dialogul între avocații din România și Republica Moldova este un demers important în direcția consolidării profesiei, iar schimbul de experiență și de know-how între practicienii dreptului din ambele țări contribuie la dezvoltarea unei comunități juridice puternice și unite.

Evenimentul a fost onorat și prin prezența Ambasadorului României în Republica Moldova domnul Cristian-Leon ȚURCANU și a domnului Claudiu-Ion CHELCEA, Secretar I în cadrul Ambasadei României în Republica Moldova.

De asemenea, la eveniment au participat:

– domnul Dorin POPESCU, Președintele Uniunii Avocaților din Republica Moldova
– domnul Alexandru ȚURCAN, Decanul Baroului Chișinău
– doamna Diana SANDULEAC, Decana Baroului Bălți
– domnul Ion STOIAN, Decanul Baroului Cahul
– domnul Ruslan AHMEDOV, Decanul Baroului Comrat
– domnul Victor PANȚÎRU, Prodecanul Baroului Chișinău
– doamna Natalia BALABAN, membră în Consiliul Uniunii Avocaților din Republica Moldova
– domnul Alexandru GROSU, membru în Consiliul Uniunii Avocaților din Republica Moldova
– doamna Iana LICHII, membră în Consiliul Uniunii Avocaților din Republica Moldova
– doamna Angela POPIL, membră în Consiliul Uniunii Avocaților din Republica Moldova
– domnul Adrian TĂBÎRȚĂ, Președintele Comisiei de licențiere a profesiei de avocat
– domnul Marian BUCĂTARU, fost membru în Comisia pentru etică și disciplinăArticolul Barourile din Maramureș, Satu Mare și Sălaj și Uniunea Avocaților din Republica Moldova marchează 5 ani de colaborare și înfrățire apare prima dată în UNBR.