Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Știri de actualitate UNBR  / Baroul Vrancea: Conferința de lansare a Proiectului de Educație Juridică ”Fii avocat în școala ta” inițiat de Uniunea Națională a Barourilor din România – Etapa a 2-a

Baroul Vrancea: Conferința de lansare a Proiectului de Educație Juridică ”Fii avocat în școala ta” inițiat de Uniunea Națională a Barourilor din România – Etapa a 2-a

Conferința de lansare a Proiectului de Educație Juridică ”Fii avocat în școala ta” inițiat de Uniunea Națională a Barourilor din România – Etapa a 2-a

Baroul Vrancea anunță organizarea Conferinței de lansare a Proiectului de Educație Juridică ”Fii avocat în școala ta” inițiat de Uniunea Națională a Barourilor din România – Etapa a 2-a.

Evenimentul va avea loc în data de 4 noiembrie 2022 ora 11 în Sala de Conferințe a Inspectoratului Școlar Vrancea.

La conferință vor participa avocații voluntari din FAST, domnul Decan al Baroului Vrancea Nicolae George Gabriel, doamna Inspector Școlar General Marchitan Daniela Gabriela, doamna Inspector pentru Proiecte Educaționale Hulea Carmen, doamna avocat Stupariu Doina – coordonatorul Fast regiunea Moldova, avocat Pușcașu Ana – coordonator Fast Baroul Vrancea, consilieri ai Baroului Vrancea, avocați din Baroul Vrancea, reprezentanți ai Judecătoriei Focșani și ai Tribunalului Vrancea, reprezentanți ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani și ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.

Totodată, invităm alături de noi pe reprezentanții unităților de învățământ și elevii ce doresc să continue sau să se alăture proiectului.

Integral AICI

Articolul Baroul Vrancea: Conferința de lansare a Proiectului de Educație Juridică ”Fii avocat în școala ta” inițiat de Uniunea Națională a Barourilor din România – Etapa a 2-a apare prima dată în UNBR.