Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Știri de actualitate UNBR  / Baroul Suceava în parteneriat cu Uniunea Națională a Barourilor din România organizează în data de 16 aprilie 2022 dezbaterea juridică cu tema: “Impactul reglementărilor naționale și europene în materia prevenirii și a combaterii spălării banilor asupra profesiei de avocat. Parcursul european al Republicii Moldova și relațiile diplomatice cu țările vecine din nord-estul României.”

Baroul Suceava în parteneriat cu Uniunea Națională a Barourilor din România organizează în data de 16 aprilie 2022 dezbaterea juridică cu tema: “Impactul reglementărilor naționale și europene în materia prevenirii și a combaterii spălării banilor asupra profesiei de avocat. Parcursul european al Republicii Moldova și relațiile diplomatice cu țările vecine din nord-estul României.”

Baroul Suceava în parteneriat cu Uniunea Națională a Barourilor din România organizează în data de 16 aprilie 2022 dezbaterea juridică cu tema: “Impactul reglementărilor naționale și europene în materia prevenirii și a combaterii spălării banilor asupra profesiei de avocat. Parcursul european al Republicii Moldova și relațiile diplomatice cu țările vecine din nord-estul României.

Participanți:

Președintele U.N.B.R., avocat Traian – Cornel BRICIU
Vicepreședintele U.N.B.R., avocat Mihai BACO
Președintele C.A.A., avocat Mihăiță BUBATU
Decanul Baroului Suceava, avocat Liviu – Viorel MIHAI
Membrii Consiliului Baroului Suceava
Decanul Baroului Satu Mare, avocat Vlad – Victor BĂCULESCU
Decanul Baroului Maramureș, avocat Florin ANDREICUȚ
Decanul Baroului Botoșani, avocat Adina SACU
Decanul Baroului Iași, avocat Tudor DUCA
Decanul Baroului Vaslui, avocat Radu BOBÂRNAT
Decanul Baroului Galați, avocat Cristian SĂRARU
Decanul Baroului Neamț, avocat Ancuța – Niculina SANDU
Decanul Baroului Bacău, avocat Alexandru PRUTEANU

Invitați:

Consulul General al României la Cernăuți, Excelența sa, avocat Irina – Loredana STĂNCULESCU
Președintele Uniunii Avocaților din Republica Moldova, avocat Dorin POPESCU
Decanul Baroului Chișinău, avocat Alexandru ȚURCAN
Decanul Baroului Bălți, avocat Constantin BOTNARI

Moderatori:

avocat Danny BÂRDAN, membru al Consiliului U.N.B.R.
avocat Alexandru ȚURCAN, Decanul Baroului Chișinău

Articolul Baroul Suceava în parteneriat cu Uniunea Națională a Barourilor din România organizează în data de 16 aprilie 2022 dezbaterea juridică cu tema: “Impactul reglementărilor naționale și europene în materia prevenirii și a combaterii spălării banilor asupra profesiei de avocat. Parcursul european al Republicii Moldova și relațiile diplomatice cu țările vecine din nord-estul României.” apare prima dată în UNBR.