Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Știri de actualitate UNBR  / Baroul Constanța: Conferința de lansare a ediției a II-a a proiectului FAST, octombrie 31, 2022

Baroul Constanța: Conferința de lansare a ediției a II-a a proiectului FAST, octombrie 31, 2022

Conferința de lansare a ediției a II-a a proiectului FAST – Fii Avocat în Școala Ta – a avut loc la data de 31.10.2022, în Sala Remus Opreanu a Palatului Administrativ Constanța, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Constanta prin domnul Inspector Școlar General, Prof. Sorin Mihai, la eveniment participând și dl. subprefect Ali Șenol, cadre didactice și elevi din instituțiile de învățământ în care s-a derulat ediția I a proiectului și avocați din cadrul echipei de proiect.

Decanul Baroului Constanța și avocatul coordonator al proiectului la nivelul Baroului Constanța mulțumesc și felicită avocații voluntari care au făcut posibilă desfășurarea ediției I a proiectului „Fii Avocat în Școala Ta!”, Inspectoratul Școlar Constanța și cadrele didactice care au sprijinit această utilă și benefică activitate în mediul școlar și elevii care au participat cu entuziasm și interes la orele de educație juridică și urează succes tuturor celor implicați în cadrul ediției a II-a a proiectului!

Între temele care vor fi prezentate de către avocați în scoli și licee amintim: Dreptul la viață privată, Atacuri cibernetice. Proprietate intelectuală, Noțiuni de dreptul mediului și protecția animalelor, Libertatea de exprimare și libertatea internetului. Limite. Incitarea la ură și discriminare. Comunicarea de informații false, Infracțiunile de violență. Infracțiunile care vizează patrimoniul, Infracțiunile privitoare la viața sexuală. Infracțiunile legate de droguri, Infracțiunile informatice.

Educația este un protector al libertății mai bun decât o armata. (Edward Everett)

Integral AICI

Galerie foto:Articolul Baroul Constanța: Conferința de lansare a ediției a II-a a proiectului FAST, octombrie 31, 2022 apare prima dată în UNBR.