Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Știri de actualitate UNBR  / Vizita conducerii Uniunii Naționale a Barourilor din România la Spitalului de Urgență din Apșa de Jos și noul Centru Medical din Solotvino, Ucraina

Vizita conducerii Uniunii Naționale a Barourilor din România la Spitalului de Urgență din Apșa de Jos și noul Centru Medical din Solotvino, Ucraina

Vizita conducerii Uniunii Naționale a Barourilor din România la Spitalului de Urgență din Apșa de Jos și noul Centru Medical din Solotvino, Ucraina

La 4 octombrie a.c., o delegație a Uniunii Naționale a Barourilor din România, compusă din vice-președintele UNBR, domnul avocat dr. Mihai Baco, decanul Baroului Maramureș, domnul avocat Florin Andreicuț și de domnul avocat Ioan Sas, membru al Baroului Maramureș, a răspuns invitației primite din partea președintelui Consiliului Comunității Teritoriale Solotvino, Vasile Iovdii, pentru a vizita facilitățile Spitalului de Urgență din Apșa de Jos și a noului Centru Medical din Solotvino, din Ucraina.

Evenimentul s-a bucurat de prezența ambasadorul României în Ucraina, Excelența sa, domnul Alexandru-Victor Micula.

Cu această ocazie, au fost vizitate noile cabinete medicale, recent modernizate și camerele de terapie intensivă ale celor două instituții medicale, care vor asigura în viitor servicii medicale de o calitate cu mult superioară față  de anii precedenți.

A fost apreciat în mod deosebit efortul pe care Uniunea Națională a Barourilor din România l-a depus până în prezent pentru sprijinirea persoanelor afectate de conflictul din Ucraina, recenta donație oferită ca ajutor umanitar vizând  dotarea cu echipamente medicale de ultimă generație la cele două centre medicale ucrainene.

Galerie foto:

Articolul Vizita conducerii Uniunii Naționale a Barourilor din România la Spitalului de Urgență din Apșa de Jos și noul Centru Medical din Solotvino, Ucraina apare prima dată în UNBR.