Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Știri de actualitate UNBR  / Uniunea Profesiilor Liberale din România susține „Apărarea apărării”

Uniunea Profesiilor Liberale din România susține „Apărarea apărării”

În data de 25-26 iunie 2021, Uniunea Națională a Barourilor din România (U.N.B.R.) a organizat Congresul Avocaților având ca temă „Apărarea apărării”. Adoptarea de măsuri în apărarea profesiei de avocat.

Președintele Uniunii Profesiilor Liberale din România, Dl. Conf.univ.dr. Gheorghe Ialomițianu, a participat la acest important eveniment la invitația domnului av. Dr. Traian Briciu – Președinte al Uniunii Naționale a Barourilor din România. Mesajul transmis de către dl. Președinte cu această ocazie este de susținere a valorilor de bază ce guvernează profesiile liberale, cum ar fi: independența, profesionalismul, păstrarea secretului profesional și autonomia organismelor profesionale în relație cu autoritățile publice.

Astfel, Uniunea Profesiilor Liberale din România își confirmă poziția în sprijinul asigurării independenței exercitării profesiilor liberale. Cu aceasta ocazie au fost adresate felicitări, pentru modul în care avocații și-au exercitat activitatea în perioada de pandemie, evitându-se suspendarea activității Instanțelor de judecată, pentru susținerea activităților Uniunii Profesiilor Liberale din România și bună colaborare cu celelalte organisme din cadrul Uniunii.

Articolul Uniunea Profesiilor Liberale din România susține „Apărarea apărării” apare prima dată în UNBR.