Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Știri de actualitate UNBR  / Transparența și etica financiară: valori pentru competitivitatea întreprinderilor. Perspective încrucișate Europa – Mediterană

Transparența și etica financiară: valori pentru competitivitatea întreprinderilor. Perspective încrucișate Europa – Mediterană

Transparența și etica financiară: valori pentru competitivitatea întreprinderilor. Perspective încrucișate Europa – Mediterană

Informăm avocații că la 2 iunie a.c., va avea loc la Sala Stoicescu a Facultății de Drept a Universității din București va avea loc cea de a 10-a ediție a Convenției juriștilor din zona Mării Mediterane, în intervalul orar 08.45 – 18.00.

Tema dezbaterilor din acest an este „Transparența și etica financiară: valori pentru competitivitatea întreprinderilor. Perspective încrucișate Europa – Mediterană”. La conferința este asigurată traducere simultană în și din limba franceză.

Evenimentul este organizat în cadrul Președinției Franceze a Consiliului Uniunii Europene. La acest eveniment este posibilă atât participarea față în față cât și prin videoconferință.

Programul conferinței poate fi accesat aici

Pentru a vă înscrie la evenimentul față în față, faceți clic aici

Pentru a vă înregistra la videoconferință, faceți clic aici

Articolul Transparența și etica financiară: valori pentru competitivitatea întreprinderilor. Perspective încrucișate Europa – Mediterană apare prima dată în UNBR.