Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Știri de actualitate UNBR  / SONDAJ ADRESAT AVOCAȚILOR. Oportunități și vulnerabilități actuale în profesia de avocat.

SONDAJ ADRESAT AVOCAȚILOR. Oportunități și vulnerabilități actuale în profesia de avocat.

SONDAJ ADRESAT AVOCAȚILOR. Oportunități și vulnerabilități actuale în profesia de avocat.

Uniunea Națională a Barourilor din România lansează un sondaj cu scopul de a identifica schimbările necesare și oportunitățile privind exercitarea profesiei de avocat.

Printre obiectivele specifice se numără identificarea așteptărilor avocaților față de organele profesiei, adaptarea la noile cerințe ale clienților, analiza dinamicii pieței avocaturii și identificarea noilor nișe de practică. De asemenea, sondajul va analiza adaptarea avocaților la schimbările economice și tehnologice, percepția privind amenințările din piață, evoluția veniturilor și tendințele în modul de tarifare.

Sondajul poate fi accesat pe ifep.ro, din contul fiecărui avocat cu drept de exercitare a profesiei.

Articolul SONDAJ ADRESAT AVOCAȚILOR. Oportunități și vulnerabilități actuale în profesia de avocat. apare prima dată în UNBR.