Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Știri de actualitate UNBR  / Proiectul FAST aduce educația antidrog în școlile din Dobrești, Topoloveni și Câmpulung Muscel

Proiectul FAST aduce educația antidrog în școlile din Dobrești, Topoloveni și Câmpulung Muscel

Proiectul FAST aduce educația antidrog în școlile din Dobrești, Topoloveni și Câmpulung Muscel

Prevenirea consumului de droguri va face subiectul întâlnirilor de mâine, 16 noiembrie 2023, care vor avea loc la școlile din Dobrești, Topoloveni și Câmpulung Muscel. Luminița Ioana, coordonatorul proiectului FAST – Fii Avocat în Școala Ta, va fi însoțită la discuțiile cu elevii, de către Cătălin Țone, expert antidrog și de către muzicianul Bogdan Marin (Bodo), solistul trupei Proconsul.

Harta FAST 2023 – 2024, conturată odată cu lansarea proiectului FAST III în luna septembrie, arată o serie de evenimente desfășurate în ultimele luni în mai multe școli și licee din Galați, Slatina, Hunedoara, București, Pitești, Giurgiu, Craiova și Câmpulung Muscel.

Luminița Ioana, coordonator FAST la nivel național: Promovarea educației juridice prin programul FAST și colaborarea cu instituțiile cheie din domeniul educației și justiției rămân obiective pe termen lung pentru Uniunea Națională a Barourilor din România. Mă bucur să văd colaborările fructuoase între avocați și tineri, care contribuie la dezvoltarea unei societăți mai informate și mai responsabile. Vă invităm să aflați mai multe despre proiectul FAST și despre alte inițiative similare care promovează educația juridică în rândul tinerilor în caleidoscopul realizat pentru newsletter-ul UNBR INFO din luna noiembrie 2023.

Articolul Proiectul FAST aduce educația antidrog în școlile din Dobrești, Topoloveni și Câmpulung Muscel apare prima dată în UNBR.