Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Știri de actualitate UNBR  / Președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România anunță cu tristețe trecerea la cele veșnice a celui ce a fost eminentul avocat Constantin ROTARU, fost Vicepreședinte al Uniunii Avocaților din România, fost Decan al Baroului Iași

Președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România anunță cu tristețe trecerea la cele veșnice a celui ce a fost eminentul avocat Constantin ROTARU, fost Vicepreședinte al Uniunii Avocaților din România, fost Decan al Baroului Iași

Președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România anunță cu tristețe trecerea la cele veșnice a celui ce a fost eminentul avocat Constantin ROTARU, fost Vicepreședinte al Uniunii Avocaților din România, fost Decan al Baroului Iași.

În calitate de Decan al Baroului Iași și Vicepreședinte al Uniunii Avocaților din România, i-a fost conferită ”Diploma de excelență” prin care a fost declarat Vicepreședinte de Onoare al Corpului de avocați din România, ca semn de recunoaștere a meritelor avute în realizarea proiectului profesional instituțional la nivel național privind desăvârșirea conlucrării dintre avocații din România și avocații din Republica Moldova, prin încheierea unui acord de conlucrare și colaborare.

În cadrul Congresului avocaților 2010 i-a fost conferită diploma și medalia jubiliară „1990–2010, douăzeci de ani de profesie independentă și cu organizare autonomă” acordată pentru merite deosebite în perfecționarea activității barourilor, a Uniunii Avocaților din România și a Uniunii Naționale a Barourilor din România, în perioada 1990 – 2010.

A fost unul dintre personalitățile avocaturii ieșene și românești care, în calitate de Vicepreședinte al Uniunii Avocaților din România și Decan al Baroului Iași s-a implicat cu profesionalism și dăruire în reorganizarea și reformarea profesiei după anul 1990.

Este o grea pierdere pentru profesia de avocat care ne reamintește că trecerea unora dintre noi la cele veșnice lasă goluri de neocupat!

Condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Articolul Președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România anunță cu tristețe trecerea la cele veșnice a celui ce a fost eminentul avocat Constantin ROTARU, fost Vicepreședinte al Uniunii Avocaților din România, fost Decan al Baroului Iași apare prima dată în UNBR.