Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Știri de actualitate UNBR  / Președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România anunță cu tristețe trecerea la cele veșnice a celui ce a fost distinsul avocat Ioan BLĂJAN din Baroul Maramureș, fost membru al Consiliului Uniunii Naționale a Barourilor din România, fost Decan al Baroului Maramureș

Președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România anunță cu tristețe trecerea la cele veșnice a celui ce a fost distinsul avocat Ioan BLĂJAN din Baroul Maramureș, fost membru al Consiliului Uniunii Naționale a Barourilor din România, fost Decan al Baroului Maramureș

Președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România anunță cu tristețe trecerea la cele veșnice a celui ce a fost eminentul avocat Ioan BLĂJAN din Baroul Maramureș, fost membru al Consiliului Uniunii Naționale a Barourilor din România, fost Decan al Baroului Maramureș.

Domnul avocat Ioan BLĂJAN a absolvit Facultatea de Drept din cadrul prestigioasei Universități ”Alexandru Ion Cuza” din Iași.

A intrat în avocatură în anul 1996 în Baroul Maramureș, profesie pe care a slujit-o cu pricepere și devotament până la sfârșitul vieții, prematur intervenit.

În perioada 2011 – 2019 a fost decanul Baroului Maramureș, pentru două mandate, în același timp fiind și membru al Consiliului Uniunii Naționale a Barourilor din România.

Este o zi tristă pentru profesia de avocat și pentru toți cei care l-au cunoscut!

Condoleanțe familiei îndurerate!

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Articolul Președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România anunță cu tristețe trecerea la cele veșnice a celui ce a fost distinsul avocat Ioan BLĂJAN din Baroul Maramureș, fost membru al Consiliului Uniunii Naționale a Barourilor din România, fost Decan al Baroului Maramureș apare prima dată în UNBR.