Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Știri de actualitate UNBR  / Președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România anunță cu tristețe trecerea la cele veșnice a avocatului Marian STAN din Baroul Ilfov, coordonator FAST din partea Baroului Ilfov

Președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România anunță cu tristețe trecerea la cele veșnice a avocatului Marian STAN din Baroul Ilfov, coordonator FAST din partea Baroului Ilfov

Președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România anunță cu tristețe trecerea la cele veșnice a avocatului Marian STAN din Baroul Ilfov, coordonator FAST din partea Baroului Ilfov.

În calitate de coordonator FAST, domnul avocat Marian STAN s-a dedicat cu abnegație proiectului, organizând, în mod voluntar, la nivelul județului Ilfov, numeroase acțiuni de impact dintre care menționăm: organizare procese simulate, concursuri, dezbateri și vizite în instanțe, penitenciare etc.

Este o zi tristă pentru profesia de avocat, pentru toți cei care l-au cunoscut, inclusiv colegii avocați împreună cu care au pus umărul și s-au dedicat, voluntar, proiectului FAST !

Condoleanțe familiei îndurerate!

Dumnezeu să-l odihnească în pace !

Articolul Președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România anunță cu tristețe trecerea la cele veșnice a avocatului Marian STAN din Baroul Ilfov, coordonator FAST din partea Baroului Ilfov apare prima dată în UNBR.