Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Știri de actualitate UNBR  / Masă rotundă cu tema „Combaterea spălării banilor și impactul asupra exercitării profesiei de avocat în România și Republica Moldova”, organizată de barourile Maramureș, Suceava și Chișinău

Masă rotundă cu tema „Combaterea spălării banilor și impactul asupra exercitării profesiei de avocat în România și Republica Moldova”, organizată de barourile Maramureș, Suceava și Chișinău

Masă rotundă cu tema „Combaterea spălării banilor și impactul asupra exercitării profesiei de avocat în România și Republica Moldova”, organizată de barourile Maramureș, Suceava și Chișinău

La 24 noiembrie a.c. a avut loc, la Chișinău, masa rotundă cu tema „Combaterea spălării banilor și impactul asupra exercitării profesiei de avocat în România și Republica Moldova”, organizată de barourile Maramureș Suceava și Chișinău.

Au răspuns invitației decanului Baroului Chișinău, dl. avocat dr. Dorin Popescu și au participat la eveniment dl. avocat Florin Andreicuț, decanul Baroului Maramureș și dl. avocat Liviu Mihai, decanul Baroului Suceava.

În cadrul evenimentului a fost lansată propunerea organizării unui simpozion pe aceeași temă, la Suceava, în luna aprilie a anului 2022.

Galerie Foto
Articolul Masă rotundă cu tema „Combaterea spălării banilor și impactul asupra exercitării profesiei de avocat în România și Republica Moldova”, organizată de barourile Maramureș, Suceava și Chișinău apare prima dată în UNBR.