Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Știri de actualitate UNBR  / Marți, 6 februarie 2024, la sediul Agenției Naționale de Administrare Fiscală a avut loc o întâlnire între reprezentanții acestei instituții și cei ai Uniunii Naționale a Barourilor din România

Marți, 6 februarie 2024, la sediul Agenției Naționale de Administrare Fiscală a avut loc o întâlnire între reprezentanții acestei instituții și cei ai Uniunii Naționale a Barourilor din România

Marți, 6 februarie 2024, la sediul Agenției Naționale de Administrare Fiscală a avut loc o întâlnire între reprezentanții acestei instituții și cei ai Uniunii Naționale a Barourilor din România.

S-au abordat mai multe aspecte, respectiv regimul juridic al împuternicirii avocațiale în baza căreia avocații reprezintă contribuabilii în raporturile cu organele fiscale, întocmită și comunicată sub forma înscrisului electronic, regimul juridic al documentelor justificative în materia onorariilor cuvenite avocaților pentru activitatea de asistență juridică în materie penală/ajutor public judiciar și înrolarea în sistemul e-factura și, respectiv, accesul avocaților la datele disponibile cu privire la patrimoniul și veniturile cetățenilor (Serviciul PatrimVen).

Participanții la întâlnire au analizat cele de mai sus, convenind identificarea și aplicarea cu celeritate a unor soluții menite să răspundă prevederilor legale și specificului profesiei de avocat.

Din delegația Uniunii Naționale a Barourilor din România condusă de Domnul Avocat Traian C. Briciu, Președintele UNBR, au făcut parte Domnul Avocat Daniel FENECHIU, Vicepreședinte UNBR și Domnul Avocat Sergiu I. Stănilă, Vicepreședinte UNBR.

Articolul Marți, 6 februarie 2024, la sediul Agenției Naționale de Administrare Fiscală a avut loc o întâlnire între reprezentanții acestei instituții și cei ai Uniunii Naționale a Barourilor din România apare prima dată în UNBR.