Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Anunțuri  / La mulți ani tuturor avocaților!

La mulți ani tuturor avocaților!

Celebrarea zilei profesionale a avocatului, este un moment de promovare a valorilor profesiei de avocat şi a rolului fundamental al avocatului pentru stabilitatea statului de drept.

Profesia nobilă căreia vă dedicați zi de zi, presupune etică profesională, obiectivitate, devotament și interes sporit în vederea stabilirii dreptății și triumfului adevărului.

Cetățeanul are nevoie de o apreciere justă a cazurilor, precum și de o justiție onestă și echitabilă în care drepturile omului sunt o prioritate, iar avocatul este  printre promotorii cheie ale acestei sarcini deloc ușoare.

De ziua profesională a avocatului, vă adresez sincere urări de sănătate, împliniri personale, noi realizări profesionale și recunoștință din partea cetățenilor. Astăzi, pe lângă avocați, este ocazia potrivită ca și fiecare beneficiar al serviciilor prestate de avocați să își amintească de această zi, pentru că este sărbătorit și însuși dreptul fundamental la apărare al cetățeanului.

La mulți ani tuturor avocaților!

În numele Consiliului Baroului,

decan  Av. Mihai Baco