Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Știri de actualitate UNBR  / INVITAȚIE DE PARTICIPARE la selecția a 20 participanți la conferința “Aplicarea legislației UE privind combaterea discriminării”, care va avea loc la 17-18 octombrie 2022 la București

INVITAȚIE DE PARTICIPARE la selecția a 20 participanți la conferința “Aplicarea legislației UE privind combaterea discriminării”, care va avea loc la 17-18 octombrie 2022 la București

INVITAȚIE DE PARTICIPARE la selecția a 20 participanți la conferința “Aplicarea legislației UE privind combaterea discriminării”, care va avea loc la 17-18 octombrie 2022 la București

Academia de Drept European (ERA), cu sprijinul Uniunii Naționale a Barourilor din România, organizează în zilele de 17 și 18 octombrie a.c., conferința cu tema Aplicarea legislației UE privind combaterea discriminării, care va avea loc, în sistem fizic, la Grand Hotel București (fostul Hotel Intercontinental), potrivit programului alăturat.

Obiectivul acestui seminar este de a oferi participanților posibilitatea de a înțelege și de aplica în mod corect legislația UE privind combaterea discriminării în litigiile interne. Accentul se va pune pe anumite aspecte de importanță practică pentru practicienii dreptului, în aplicarea celor două directive anti-discriminare (2000/43 și 2000/78).

În urma parteneriatului cu Academia de Drept European, Uniunea Națională a Barourilor din România lansează prezentul apel pentru selectarea a 20 de avocați care să participe la acest eveniment, fără costuri de participare.

Conferința va beneficia de traducere simultană.

Programul preliminar al evenimentului poate fi descărcat în limba engleză și limba română.

Invităm avocații interesați să își depună candidatura pentru a fi selectați la adresa de email proiecte@unbr.ro

Cerințe:

– candidatul trebuie să fie avocat, cu drept de exercitare a profesiei; avocații stagiari nu sunt excluși din această procedură; cu toate acestea vor avea prioritate persoanele care justifică implicarea profesională în domeniul de referință al proiectului;

– participarea anterioară ca expert sau cursant în proiecte derulate de UNBR, barouri și INPPA reprezintă un avantaj.

Data-limită de depunere a dosarelor de înscriere este 09 septembrie 2022.

Scrisoarea de intenție (cu atașarea înscrisurilor pe care le veți considerați relevante) va fi întocmită într-un singur document, format PDF, care se va transmite la adresa de mail proiecte@unbr.ro, cu menționarea în corespondență a faptului că se comunică de către avocați „candidatura pentru conferința ERA”.

INFORMAȚII ORGANIZATORICE

Pentru participanții avocați ce vor fi selectați de U.N.B.R., costurile de participare (cazare și transport, dacă este cazul) vor fi decontate de ERA .

Cheltuielile de deplasare vor fi decontate în limita sumei de 450 de euro la primirea documentelor doveditoare solicitate.

ERA va achita direct două nopți de cazare.

Persoana de contact în cadrul UNBR: doamna Veronica Morecuț, șef serviciu relații internaționale, tel.: 021/3134875, 0771760079.

Articolul INVITAȚIE DE PARTICIPARE la selecția a 20 participanți la conferința “Aplicarea legislației UE privind combaterea discriminării”, care va avea loc la 17-18 octombrie 2022 la București apare prima dată în UNBR.