Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Știri de actualitate UNBR  / Info UNBR: Evenimentul profesional și cultural AvocArt va fi organizat la 25 octombrie, ca parte a seriilor de evenimente ce vor fi organizate în România cu prilejul celebrării Zilei Europene a Avocaților

Info UNBR: Evenimentul profesional și cultural AvocArt va fi organizat la 25 octombrie, ca parte a seriilor de evenimente ce vor fi organizate în România cu prilejul celebrării Zilei Europene a Avocaților

INFORMARE

Uniunea Națională a Barourilor din România informează că în ședința Comisiei Permanente din luna septembrie a.c. a fost propusă și aprobată sprijinirea organizării evenimentului AvocArt, eveniment  care în acest an va fi organizat la 25 octombrie, ca parte a seriilor de evenimente ce vor fi organizate în România cu prilejul celebrării Zilei Europene a Avocaților.

Încurajăm colegii avocați să participe la AvocArt atât pentru a admira expoziția de lucrări cât și pentru a expune în mod direct creațiile proprii în oricare dintre ramurile artei: pictura, sculptura, fotografie, hand-made, design vestimentar, bijuterii, publicistică (poezie, proză), ș.a., ca promotori ai culturii din afara matematicii juridice.

Informăm colegii avocați interesați că pentru înscrieri, în vederea expunerii de lucrări, sunt rugați să transmită un e-mail până la data de 15.10.2022, la adresa evenimente@adsa.ro.

Pentru detalii suplimentare și invitație click aici.

Articolul Info UNBR: Evenimentul profesional și cultural AvocArt va fi organizat la 25 octombrie, ca parte a seriilor de evenimente ce vor fi organizate în România cu prilejul celebrării Zilei Europene a Avocaților apare prima dată în UNBR.