Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Știri de actualitate UNBR  / Evenimentul de predare a treisprezece generatoare electrice către unități școlare și autorități locale din Ucraina și lansarea centrului medical Solotvino, dotat cu echipamente medicale achiziționate de UNBR din donația primită de la poporul taiwanez

Evenimentul de predare a treisprezece generatoare electrice către unități școlare și autorități locale din Ucraina și lansarea centrului medical Solotvino, dotat cu echipamente medicale achiziționate de UNBR din donația primită de la poporul taiwanez

Evenimentul de predare a treisprezece generatoare electrice către unități școlare și autorități locale din Ucraina și lansarea centrului medical Solotvino, dotat cu echipamente medicale achiziționate de UNBR din donația primită de la poporul taiwanez  

În perioada 11-13 martie 2023 o delegație a UNBR a participat la evenimentul de predare a treisprezece generatoare electrice către unități școlare și autorități locale din Ucraina și la lansarea centrului medical Solotvino, dotat cu echipamente achiziționate de UNBR din donația primită de la poporul taiwanez.

La 11 martie la sediul Primăriei din localitatea Ciudei, Ucraina, delegația UNBR a participat la evenimentul de predare a donației constând în generatoare electrice către treisprezece unități școlare și autorități locale din Ucraina.

Generatoarele au fost achiziționate de Uniunea Națională a Barourilor din România din donația primită de la poporul taiwanez pentru sprijinirea locuitorilor din Ucraina, afectați de război.

În a doua parte a vizitei în Ucraina, la 13 martie o parte din delegația UNBR a participat la inaugurarea centrului medical din Solotvino, echipat cu aparatură sanitară nouă provenită din aceeași donație și achiziționată de UNBR.

Din delegația UNBR au făcut parte av. dr. Traian Briciu, Președintele UNBR, av. Daniel Fenechiu, vicepreședinte UNBR, decanii barourilor Bacău, Galați, Harghita, Maramureș, Neamț, Vaslui și Suceava și membri ai Consiliului UNBR din Baroul București. Delegația a fost însoțită de domnul Constantin Damov, Președintele ROTA.

Galerie foto:

Lansarea centrului medical Solotvino, dotat cu echipamente medicale achiziționate de UNBR


Predarea a treisprezece generatoare electrice către unități școlare și autorități locale din Ucraina
Articolul Evenimentul de predare a treisprezece generatoare electrice către unități școlare și autorități locale din Ucraina și lansarea centrului medical Solotvino, dotat cu echipamente medicale achiziționate de UNBR din donația primită de la poporul taiwanez apare prima dată în UNBR.