Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Știri de actualitate UNBR  / Echipamente medicale achiziționate de Uniunea Națională a Barourilor din România (UNBR) din donația primită de la poporul taiwanez pentru sprijinirea locuitorilor din Ucraina afectați de război, au fost înmânate Primăriei Solotvino (Slatina) din Ucraina

Echipamente medicale achiziționate de Uniunea Națională a Barourilor din România (UNBR) din donația primită de la poporul taiwanez pentru sprijinirea locuitorilor din Ucraina afectați de război, au fost înmânate Primăriei Solotvino (Slatina) din Ucraina

Echipamente medicale achiziționate de Uniunea Națională a Barourilor din România (UNBR) din donația primită de la poporul taiwanez pentru sprijinirea locuitorilor din Ucraina afectați de război, au fost înmânate Primăriei Solotvino (Slatina) din Ucraina.

 

La data de 24 august 2022 a avut loc o ceremonie de donare a unor echipamente medicale către Primăria Solotvino (Slatina) din Ucraina.

Echipamentele au fost achiziționate de Uniunea Națională a Barourilor din România (UNBR) din donația primită de la poporul taiwanez pentru sprijinirea locuitorilor din Ucraina afectați de război. De dotările medicale vor beneficia refugiații ucraineni stabiliți în zonă pe durata conflictului (aprox. 35.000 de persoane) precum și cât și locuitorii comunei Solotvino, din care o mare pare sunt cetățeni ucraineni de etnie română.

La eveniment au participat, alături de președintele UNBR avocat dr. Traian-Cornel Briciu, primarul orașului Sighetul Marmației domnul Vasile Moldovan, domnul avocat Daniel Fenechiu, vicepreședinte UNBR, domnul avocat Cristian-Augustin Niculescu-Ţâgârlaş, senator, președintele Comisiei Juridice din Senat, domnul avocat Liviu Mihai, decanul Baroului Suceava și domnul avocat Florin Andreicuț, decanul Baroului Maramureș. Ceremonia a fost găzduită de primarul comunei Solotvino, domnul Vasile Iovdii.

Evenimentul s-a bucurat de participarea Baronesei Nicholson de Winterbourne, Emma Harriet Nicholson, membră în Camera Lorzilor a Parlamentului Regatului Unit, președinte executiv al AMAR (International Charitable Foundation), fost raportor al Uniunii Europene pentru România între 2000 și 2004.

Echipamentele medicale donate, de ultimă generație, au constat într-un sistem mobil de raze X, un sistem de ultrasunete, o cameră endoscopică FullHD și un modul pentru analize.

Galerie foto:

Articolul Echipamente medicale achiziționate de Uniunea Națională a Barourilor din România (UNBR) din donația primită de la poporul taiwanez pentru sprijinirea locuitorilor din Ucraina afectați de război, au fost înmânate Primăriei Solotvino (Slatina) din Ucraina apare prima dată în UNBR.