Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Anunțuri  / Decanul Baroului Alba, Mihai Baco, a fost ales vicepreşedinte al Uniunii Avocaţilor Europeni

Decanul Baroului Alba, Mihai Baco, a fost ales vicepreşedinte al Uniunii Avocaţilor Europeni

Decanul Baroului Alba, av. dr. Mihai Baco, va reprezenta Uniunea Avocaților Europeni, în calitate de vicepreședinte. Acesta a fost ales în funcție, luni, cu unanimitate de voturi, în cadrul Adunării Generale a Uniunii Avocaților Europeni de la Luxembourg.

”Este o mare onoare pentru mine că astăzi am fost ales în funcția de vicepreședinte al UAE. Nu este doar un succes personal, ci cred că este un succes al avocaturii românești.  Alegerea mea ca vicepreședinte reprezintă o recunoaștere a contribuției pe care avocatura românească o aduce la apărarea valorilor europene, a drepturilor și libertăților cetățenești”, ne-a declarat Mihai Baco.

Reamintim că av.dr. Mihai Baco participă, în perioada 20-22 noiembrie, la Adunarea Generală a Uniunii Avocaților Europeni, ce are loc la Curtea Europeană de Justiție de la Luxembourg.

Potrivit programului,  decanul Baroului Alba va lua parte la mai multe conferințe și dezbateri, la care vor participa președintele și vicepreședintele Curții Europene de Justiție, președintele și vicepreședintele Tribunalului General European, respectiv avocați și magistrați ale acestor foruri.

Mihai Baco a declarat pentru ziarulunirea.ro că prima întâlnire cu înalții justițiari are loc luni, între orele 14.00 – 18.00.

Av. dr. Mihai Baco a fost ales decan al Baroului Alba la începutul anului 2016. Membru al Baroului Alba din 1995, acesta se află la primul mandat.

Reamintim că avocatul Mihai Baco a organizat la Alba Iulia, în perioada 24-26 iunie, a XXX-a ediție a Congresului General al Uniunii Avocaților Europeni. La manifestare au participat personalități de prestigiu ale sistemului european, între care președintele Consiliului Superior al Magistraturii,  jud. Mircea Aron, procurorul general al României, Augustin Lazăr sau președintele UNBR, Gheorghe Florea.

SURSA: Ziarul Unirea