Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Știri de actualitate UNBR  / Conducerile UNBR și INPPA au participat la masa rotundă dedicată consolidării formării tinerilor practicieni în domeniul juridic

Conducerile UNBR și INPPA au participat la masa rotundă dedicată consolidării formării tinerilor practicieni în domeniul juridic

Conducerile UNBR și INPPA au participat la masa rotundă dedicată consolidării formării tinerilor practicieni în domeniul juridic

București, 12 februarie 2024: Institutul Național al Magistraturii (INM), Uniunea Națională a Barourilor din România (UNBR) și Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționare Avocaților (INPPA) au organizat masa rotundă „Împreună în folosul justiției. Convorbiri interprofesionale în scopul consolidării formării tinerilor practicieni”

În cadrul evenimentului, Președintele UNBR, Traian Briciu, alături de Vicepreședintele Ion Dragne, de Directorul INPPA, Dan Oancea, și de Laura Stanila, Coordonatorul Departamentului de Formare Continuă al INPPA, au transmis preocuparea constantă a avocaților pentru dialogul cu celelalte profesii juridice, pentru promovarea colaborării și a schimbului de experiență între profesii și au subliniat importanța dialogului interprofesional în consolidarea formării tinerilor practicieni în domeniul juridic.

Acțiunile convergente pe care le vor derula cele trei instituții partenere, prin sprijinul din partea avocaților, judecătorilor, formatorilor și a profesorilor universitari, vor continua într-o nouă paradigmă a comunicării și colaborării profesionale, cu scopul de a asigura o formare de calitate în domeniul profesiilor juridice.

Articolul Conducerile UNBR și INPPA au participat la masa rotundă dedicată consolidării formării tinerilor practicieni în domeniul juridic apare prima dată în UNBR.