Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Știri de actualitate UNBR  / COMUNICAT privind întâlnirea de lucru a conducerii Casei de Asigurări a Avocaților (CAA) cu reprezentanții filialelor CAA și decanii barourilor Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău

COMUNICAT privind întâlnirea de lucru a conducerii Casei de Asigurări a Avocaților (CAA) cu reprezentanții filialelor CAA și decanii barourilor Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău

COMUNICAT

privind întâlnirea de lucru a conducerii Casei de Asigurări a Avocaților (CAA) cu reprezentanții filialelor CAA și decanii barourilor Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău

Casa de Asigurări a Avocaților din România cu sprijinul Baroului Suceava și al Filialei Suceava a C.A.A. a organizat, la data de 15 aprilie 2022, o întâlnire de lucru cu participarea Decanilor Barourilor Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău, Președinților Consiliilor de Administrație din Filialele Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău, precum și a contabililor șefi din aceste filiale.

Întrunirea s-a bucurat de prezența domnului Președinte U.N.B.R. av. Traian-Cornel Briciu și a domnului Vicepreședinte U.N.B.R. av. Mihai Baco.

Din partea Casei de Asigurări a Avocaților din România au participat la acest eveniment Președintele Consiliului de Administrație al C.A.A. d-nul av. Mihăiță Bubatu și Directorul executiv al C.A.A. d-na Ileana Ciutan.

În cadrul întâlnirii s-au purtat discuții despre realitățile, provocările şi perspectivele sistemului propriu de pensii şi asigurări sociale ale avocaților,  realizările Casei de Asigurări a Avocaților în anul 2021, importanța unui mod de lucru unitar la nivelul tuturor filialelor C.A.A.

Întâlnirea a fost interactivă și toți participanții au contribuit cu propuneri, idei, soluții privind investirea diversificată, disciplina financiară, arătând un interes deosebit pentru conturarea unei viitoare strategii, în sistemul de pensii şi alte drepturi de asigurări sociale ale avocaților, care să asigure durabilitate și viabilitate sistemului.

Datorită implicării active a tuturor participanților evenimentul a fost unul de succes.

Conducerea C.A.A

GALERIE FOTO:Articolul COMUNICAT privind întâlnirea de lucru a conducerii Casei de Asigurări a Avocaților (CAA) cu reprezentanții filialelor CAA și decanii barourilor Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău apare prima dată în UNBR.