Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Știri de actualitate UNBR  / Claudia Martinescu, Decanul Baroului Mehedinți, la Știrile Terra SAT, despre Proiectul FAST

Claudia Martinescu, Decanul Baroului Mehedinți, la Știrile Terra SAT, despre Proiectul FAST

FAST Baroul Mehedinți

Claudia Martinescu, Decanul Baroului Mehedinți, la Știrile Terra SAT: Proiectul FAST este dezvoltat pe cinci module. Primul modul vizează orientarea elevilor din perspectiva activităților juridice pe care le-ar putea îmbrățișa. Cel de-al doilea modul o să vizeze libertățile cetățenești, libertăți care  sunt conturate și în ultima perioadă a contextului social, în care libertatea fiecărui cetățean pare îngrădită, iar această îngrădire este justificată fie de interesul social, fie de interesul celorlalți.

Cristian Harcău, inspector școlar general adjunct: Ne vom axa pe unități de învățământ liceal, atât de pe raza Municipiului Drobeta Turnu Severin, dar și de pe raza județului Mehedinți.

LinK: https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=ieNONKqygTQ

Articolul Claudia Martinescu, Decanul Baroului Mehedinți, la Știrile Terra SAT, despre Proiectul FAST apare prima dată în UNBR.