Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Știri de actualitate UNBR  / Casa de Asigurări a Avocaților din România are un nou site modernizat și optimizat pentru a putea fi accesat cu ușurință de pe telefonul mobil

Casa de Asigurări a Avocaților din România are un nou site modernizat și optimizat pentru a putea fi accesat cu ușurință de pe telefonul mobil

Începând cu data de 01 mai 2021,  Casa de Asigurări a Avocaților din România  are un nou site, modernizat, accesibil tuturor celor care vor să-l viziteze și dedicat avocaților.

Site-ul conține informații utile despre pensii, alte drepturi de asigurări sociale, legislația incidentă domeniului, informații de interes general, comunicate importante și proiecte.

De asemenea, avocații pot să acceseze direct din site ”Contul meu”, aplicație funcțională pentru toate filialele.

Site-ul a fost optimizat și poate fi interogat cu ușurință de pe telefonul mobil.

Uniunea Națională a Barourilor din România salută crearea noului site al Casei de Asigurări a Avocaților din România și vă invită să-l accesați pe adresa www.caav.ro .

Articolul Casa de Asigurări a Avocaților din România are un nou site modernizat și optimizat pentru a putea fi accesat cu ușurință de pe telefonul mobil apare prima dată în UNBR.