Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Știri de actualitate UNBR  / Campanie de informare privind securitatea cibernetică adresată profesiilor liberale

Campanie de informare privind securitatea cibernetică adresată profesiilor liberale

Campanie de informare privind securitatea cibernetică adresată profesiilor liberale

Uniunea Națională a Barourilor din România a fost informată că Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC) desfășoară o campanie de informare cu privire la securitatea cibernetică adresată profesiilor liberale. Campania are ca scop conștientizarea riscurilor de securitate cibernetică și protecția informațiilor personale în mediul online.

Comunicările DNSC transmise către avocați au utilizat adresele avocaților disponibile public.

În cadrul campaniei, DNSC oferă un Ghid de protejare și recuperare a conturilor de social media, luând în considerare ultimele tendințe și riscuri de securitate cibernetică, cu strategii practice menite să protejeze atât activitatea profesională, cât și datele clienților. 

Articolul Campanie de informare privind securitatea cibernetică adresată profesiilor liberale apare prima dată în UNBR.