Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Știri de actualitate UNBR  / Baroul Gorj, 2 noiembrie 2022, Conferința de lansare a celei de-a doua ediții a proiectului „Fii avocat în scoală ta!”

Baroul Gorj, 2 noiembrie 2022, Conferința de lansare a celei de-a doua ediții a proiectului „Fii avocat în scoală ta!”

Baroul Gorj, 2 noiembrie 2022, Conferința de lansare a celei de-a doua ediții a proiectului „Fii avocat în scoală ta!”

La Târgu-Jiu a avut loc astăzi, 2 noiembrie 2022, conferința de lansare a celei de-a doua ediții a proiectului „Fii avocat în scoală ta!”, eveniment ce a avut loc, prin amabilitatea rectorului Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, dna prof. univ. dr. Luminița Georgeta Popescu, în Amfiteatrul Universității, într-un spațiu de o înaltă ținută academică, ce a conferit festivitate și solemnitate acestei manifestări.

La conferința de lansare a participat dna inspector școlar general, dna prof. dr. Mrejeru Marcela, care și-a exprimat deschiderea deplină fata de continuarea proiectului și a dat asigurări de susținere a activităților specifice FAST și pe parcursul implementării celei de-a doua ediții. De asemenea, au participat inspectorul școlar general adjunct, prof. Marian Staicu, directorii tuturor liceelor partenere, cadre didactice si elevi, ale căror intervenții au reliefat interesul si succesul pe care l-a avut prima ediție a proiectului, în unanimitate considerând-se necesară și oportună continuarea sa. La eveniment a fost invitată și dna rector al Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, prof. univ. dr. Luminița Popescu, care a apreciat, în mod deosebit, inițiativa organizării acestui proiect, precum și beneficiile sale și a propus extinderea cooperării, pe linia educației juridice, intre mediul preuniversitar, universitar și Baroul Gorj, inclusiv prin organizarea de dezbateri, în parteneriat, pe teme de actualitate și interes pentru comunitate.

În acest cadru festiv a avut loc și premierea avocaților implicați în proiect, fără de care proiectul FAST nu putea fi implementat, la nivelul Baroului Gorj! A fost un eveniment cu o încărcătură emoțională deosebită, fiind o încununare a demersurilor începute în luna februarie 2022, proiectul FAST, la nivelul Baroului Gorj, putând fi apreciat drept o veritabilă provocare, căreia i s-a răspuns într-o manieră menită să dea expresie, în cea mai înaltă măsură, dezideratului acestui program, și anume, cultivarea, în rândul tinerei generații, a culturii legalității si responsabilității în societate.

Integral AICI

Galerie foto:Articolul Baroul Gorj, 2 noiembrie 2022, Conferința de lansare a celei de-a doua ediții a proiectului „Fii avocat în scoală ta!” apare prima dată în UNBR.