Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Știri de actualitate UNBR  / Baroul Galați informează: Acord de colaborare încheiat cu Primăria Galați

Baroul Galați informează: Acord de colaborare încheiat cu Primăria Galați

Acord de colaborare încheiat cu Primăria Galați

Baroul Galați informează:

La data de 4.07.2022, Baroul Galați și Asociația Avocaților din Baroul Galați au semnat un Acord de colaborare pe diverse paliere cu Primăria Galați, convenindu-se inclusiv consultarea periodică pe problemele de interes comun.

De asemenea, s-a convenit ca avocații să își poată reprezenta clienții în baza împuternicirilor avocațiale, în relația cu autoritățile locale, structurile sau serviciile subordonate/coordonate de primărie, conform dispozițiilor legale aplicabile.

Mulțumim pe această cale domnului avocat Dragoș Daghie – Președintele Asociației Avocaților din Baroul Galați, care s-a implicat activ în demersurile ce au condus la încheierea acordului, cât și Primarului Mun. Galați – domnul Ionuț Pucheanu, pentru deschiderea spre colaborare cu corpul profesional al avocaților, confirmând astfel importanța participării avocaților în proiectele comunității locale, precum și la soluționarea problemelor cu care se confruntă aceasta.

Barourile interesate într-un model de bune practici pot solicita modelul acordului !

Articolul Baroul Galați informează: Acord de colaborare încheiat cu Primăria Galați apare prima dată în UNBR.