Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Știri de actualitate UNBR  / Baroul București: SPRIJIN JURIDIC PENTRU REFUGIAȚII DIN UCRAINA

Baroul București: SPRIJIN JURIDIC PENTRU REFUGIAȚII DIN UCRAINA

Baroul București: SPRIJIN JURIDIC PENTRU REFUGIATII DIN UCRAINA

In baza masurilor dispuse de Comisia Permanenta a U.N.B.R. (link aici) pentru asigurarea asistentei juridice refugiatilor din Ucraina, Consiliul Baroului Bucuresti invita avocatii sa se inscrie intr-un grup constituit special, in scest scop, care sa asigure, in caz de nevoie, asistenta juridica specifica persoanelor refugiate din Ucraina cazate provizoriu in Bucuresti sau in localitatile invecinate. Asistenta juridica priveste aspecte de genul celor indicate in Ghidul comunicat de Uniunea Nationala a Barourilor din Romania (atasat).

Avocatii interesati sunt  rugati sa precizeze daca au cunostinte teoretice si practice in legatura cu asistenta juridica specifica, precum si daca sunt cunoscatori ai unei limbi straine.

Integral

Articolul Baroul București: SPRIJIN JURIDIC PENTRU REFUGIAȚII DIN UCRAINA apare prima dată în UNBR.