Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Știri de actualitate UNBR  / Baroul Botoșani va asigura asistența juridică gratuită refugiaților aflați pe teritoriul județului Botoșani

Baroul Botoșani va asigura asistența juridică gratuită refugiaților aflați pe teritoriul județului Botoșani

AVOCAȚI PENTRU REFUGIAȚI

o campanie a Uniunii Naționale a Barourilor din România de asistență juridică și umanitară pentru refugiații din Ucraina

#AvocatipentruRefugiati

#BaroulBotosani

#DemnitatePentruRefugiati

Avand în vedere necesitatea gestionarii crizei umanitare determinate de refugierea populatiei civile din Ucraina, pe teritoriul judetului Botosani si pentru apararea drepturilor fundamentale ale refugiatilor, Baroul Botoșani va asigura asistența juridică gratuită refugiaților aflați pe teritoriul județului Botoșani, la solicitarea autoritatilor locale sau a persoanelor de nationalitate ucraineana aflate in stare de nevoie.

Totodată, a fost demarată o campanie de donații financiare ale membrilor Baroului Botosani. Acestea vor fi colectate de caătre angajatii Barourilor și virate direct în contul CRUCII ROȘII BOTOSANI, iar donatiile materiale vor fi transmise la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Botoșani.

Mai multe informații:

Baroul Botosani – Avocati pentru Refugiati

 

Articolul Baroul Botoșani va asigura asistența juridică gratuită refugiaților aflați pe teritoriul județului Botoșani apare prima dată în UNBR.