Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Știri de actualitate UNBR  / Avocați și experți din instituții publice, ONG-uri și agenții internaționale – în dialog despre noul cadru legal privind refugiații

Avocați și experți din instituții publice, ONG-uri și agenții internaționale – în dialog despre noul cadru legal privind refugiații

Avocați și experți din instituții publice, ONG-uri și agenții internaționale – în dialog despre noul cadru legal privind refugiații

Platforma de comunicare și cooperare inter-sectorială între partenerii pe probleme de refugiați din instituții publice, ONG-uri, agenții internaționale – coordonată de Mihai Lupu, consilier de stat în Departamentul pentru Situații de Urgență – a găzduit în 23 iunie un dialog despre probleme recente din practică privitoare la cadrul legal al refugiaților din Ucraina.

Uniunea Națională a Barourilor din România a participat la dialog prin prezența Danielei Zaharia- Mănescu – membru în proiectul UNBR Avocați pentru Refugiați – care a oferit soluții punctuale și îndrumări practice legate de accesul la cazare, hrană și integrare.

Reprezentanții UNBR au informat că este în curs de actualizare lista de avocați care s-au oferit să acorde asistență juridică de specialitate și că până în prezent peste 40 de membri din aproape toate barourile țării au reconfirmat că vor să rămână în proiect.

Galerie foto:

Articolul Avocați și experți din instituții publice, ONG-uri și agenții internaționale – în dialog despre noul cadru legal privind refugiații apare prima dată în UNBR.