Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Știri de actualitate UNBR  / Apel către barouri și avocați pentru a contribui cu articole la realizarea revistei Avocatul 2022, cu focus: ,,Avocatura azi. Tendințe și perspective”

Apel către barouri și avocați pentru a contribui cu articole la realizarea revistei Avocatul 2022, cu focus: ,,Avocatura azi. Tendințe și perspective”

Apel către barouri și avocați pentru a contribui cu articole la realizarea revistei Avocatul 2022, cu focus: ,,Avocatura azi. Tendințe și perspective”

Potrivit hotărârii Consiliului UNBR din data de 11.03.2022, Congresul Avocaților 2022 va avea ca temă principală: ,,Avocatura azi. Tendințe și perspective”.

Cu această ocazie va fi editată revista „Avocatul”, în care vor fi publicate cele mai valoroase contribuții în legătură cu tema Congresului. Revista va fi distribuită în cadrul Congresului și publicată inclusiv pe site-ul UNBR.

Pentru realizarea conținutului acestei publicații, UNBR face apel către barouri și către avocați să contribuie cu articole privind  tendințele și aspectele specifice care influențează identitatea profesională,  organizarea și evoluția profesiei, precum și articole referitoare la reglementările profesionale care ar trebui actualizate, în acord cu aceste tendințe, care să includă și soluții, propuneri de lege ferenda.

Cele mai bune articole vor fi selectate de un comitet științific desemnat de Comisia Permanentă și vor fi publicate în ediția pe 2022 a revistei ,,Avocatul”, care se va distribui la Congresul Avocaților 17-18 iunie 2022.

Față de cele de mai sus, vă rugăm să transmiteți avocaților din raza dumneavoastră de competență solicitarea de a contribui cu articole în vederea publicării în revista „Avocatul”,

Vă rugăm să trimiteți materialele pentru revistă cel târziu la data de 30 aprilie 2022,  la adresa comunicare@unbr.ro

În anexa 1 vă propunem câteva teme care ar putea fi abordate (fără a fi o listă exhaustivă). Cei care doresc să participe la acest proiect pot alege orice temă, cu condiția să aibă legătură cu tema principală.

În anexa 2, vă propunem regulile de redactare pentru a da un conținut unitar revistei ,,Avocatul”.

Articolul Apel către barouri și avocați pentru a contribui cu articole la realizarea revistei Avocatul 2022, cu focus: ,,Avocatura azi. Tendințe și perspective” apare prima dată în UNBR.