Baroul Alba

Baroul Alba este persoană juridică de interes public cu patrimoniu, buget propriu şi organizare de sine stătătoare, care este constituită şi funcţionează în baza Legii nr. 51/1995 privind organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, cu modificările şi completările ulterioare, republicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 98/07.02.2011 (în continuare Lege) şi a Statutului profesiei de avocat, adoptat de Congresul U.N.B.R. din 10 - 11 iunie 2011, publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 898 din 19 decembrie 2011.

Str. Teilor, nr. 15, Alba Iulia, jud. Alba

0258-812-905

office@barou-alba.ro

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign

tel: 0258-812-905

fax: 0258-819-847

Lun - Vin: 08:00 - 16:00

Sâm - Dum: Închis

E-mail

office@barou-alba.ro

Anunțuri

Acasă / Știri de actualitate UNBR  / Accesul avocaților în sediul Monitorului Oficial și al Registrului Comerțului se face fără certificat verde

Accesul avocaților în sediul Monitorului Oficial și al Registrului Comerțului se face fără certificat verde

Accesul avocaților în sediul Monitorului Oficial și al Registrului Comerțului se face fără certificat verde

După solicitările UNBR (vezi AICI și AICI) privind accesul avocaților în mod necondiționat de prezentarea certificatului verde în sediile Monitorului Oficial și al Oficiului Național pentru Registrul Comerțului, conducerile celor două instituții au precizat că personal subordonat care asigură respectarea și aplicarea regulilor anti-covid au fost instruiți în legătură cu exceptarea avocaților de la obligativitatea prezentării certificatului verde pentru ca aceștia să-și poată exercita activitățile specifice profesiei, conform HG 1130/2021.

În același timp însă, avocații sunt rugați să transmită actele prin formularele de pe site-ul Monitorului Oficial întrucât infectările din această perioadă ridică mari probleme în asigurarea continuității echipei pentru relația cu publicul.

Puteți accesa mai jos conținutul celor două scrisori.

Scrisoare – Valentina Burdescu, director Oficiul Național pentru Registrul Comerțului

Scrisoare – Liviu Moraru, director Monitorul Oficial al României

Articolul Accesul avocaților în sediul Monitorului Oficial și al Registrului Comerțului se face fără certificat verde apare prima dată în UNBR.