Stiri
Caută avocat
Caută avocat după nume
Afişare avocaţi după localitate
 

Lumea justitiei
Lumea justiţiei
Stiri
Arhiva anunturi
Zilele Baroului Cluj 2017
Stimati colegi,

Va invitam si in acest an la Zilele Baroului Cluj, eveniment care a ajuns la editia a X-a si care va avea loc in perioada 26-28 mai 2017.
Detaliile legate de program, costuri si formularul de inscriere le gasiti in fisierele atasate.

Va asteptam cu drag!
Publicat: 2017-05-22
anunțul din 12 mai 2017 ACTUALIZAT în ce privește termenul de depunere a cererilor care a fost prelungit până la 06 iunie 2017 , anunț transmis la solicitarea Comisiei Permanente a UNBR in ședința din 12 mai 2017
anunțul din 12 mai 2017 ACTUALIZAT în ce privește termenul de depunere a cererilor care a fost prelungit până la 06 iunie 2017 , anunț transmis la solicitarea Comisiei Permanente a UNBR in ședința din 12 mai 2017 privind „APEL pentru selecție de participanți la Conferința Națională cu tematica „MIGRAȚIE ȘI AZIL – ANTIDISCRIMINARE” a Proiectului ACTIONES finanțat de Comisia Europeană – Programul Drepturi Fundamentale & Cetățenie” cu rugămintea de a disemina informația in cadrul Baroului si de a comunica numele avocaților care doresc sa participe împreună cu actualizarea de mai jos, priv9nd prelungirea termenelor de depunere a cererilor de participare:

Termenul de depunere a cererilor, actualizat, este 06 iunie 2017 si se va face la adresele de email unbr@unbr.ro și actiones@unbr.ro
Va adresam, de asemenea, rugămintea de a publica anunțul ACTUALIZAT în ce privește termenul de depunere a cererilor pe site-ul Baroului Dumneavoastră, prin preluare de pe site-ul UNBR. (http://uniuneabarourilor.ro/upadte-prelungirea-termenului-de-depunere-a-cererilor-apel-pentru-selectie-de-participanti-la-conferinta-nationala-cu-tematica-migratie-si-azil-antidiscriminare-a-proiectului-actiones-finan/)Cu aleasa considerație,
Sandu Gherasim

Publicat: 2017-05-22
La solicitarea domnului Vicepresedinte UNBR av. dr. Petrut Ciobanu, cu aprobarea domnului Presedinte UNBR av. dr. Gheorghe Florea, va transmitem atasat documentul intitulat
La solicitarea domnului Vicepresedinte UNBR av. dr. Petrut Ciobanu, cu aprobarea domnului Presedinte UNBR av. dr. Gheorghe Florea, va transmitem atasat documentul intitulat SCRISOARE CU PRIVIRE LA DREPTURI (fișiere PDF) care are rol de informare scrisă si ar trebui înmânată suspecților, inculpaților sau persoanelor în cadrul procedurilor penale ori persoanelor căutate în baza unui mandat european de arestare, cu privire la drepturile acestora.

Scrisoarea a fost elaborată de Uniunea Națională a Barourilor din România prin Departamentul de Coordonare a Asistentei Judiciare.

Va adresam, de asemenea, rugamintea de a publica documentul pe site-ul Baroului Dumneavoastra.
Cu aleasa consideratie,


Sandu Gherasim


Publicat: 2017-05-16
La solicitarea Comisiei Permanente a UNBR in ședința din 12 mai 2017 va transmitem mai jos
La solicitarea Comisiei Permanente a UNBR in ședința din 12 mai 2017 va transmitem mai jos „APEL pentru selecție de participanți la Conferința Națională cu tematica „MIGRAȚIE ȘI AZIL – ANTIDISCRIMINARE” a Proiectului ACTIONES finanțat de Comisia Europeană – Programul Drepturi Fundamentale & Cetățenie” cu rugămintea de a disemina informația in cadrul Baroului si de a comunica numele avocaților care doresc sa participe.


Termenul de depunere a cererilor este 20 mai 2017 si se va face la adresele de email unbr@unbr.ro și actiones@unbr.ro

Va adresam, de asemenea, rugămintea de a publica anunțul pe site-ul Baroului Dumneavoastră, prin preluare de pe site-ul UNBR.
Cu aleasa considerație,


Sandu Gherasim
Publicat: 2017-05-16
Serviciul de asistenţă judiciară de la nivelul Baroului Alba
Hotărâri
Serviciul de asistenţă judiciară Alba Iulia
Serviciul de asistenţă judiciară Aiud
Serviciul de asistenţă judiciară Blaj
Serviciul de asistenţă judiciară Câmpeni
Serviciul de asistenţă judiciară Sebeş
Baroul Alba, adresa str. Teilor, nr. 15,
Alba Iulia, Judetul Alba, cod fiscal 4331589
E-mail: office@barou-alba.ro