Stiri
Caută avocat
Caută avocat după nume
Afişare avocaţi după localitate
 

Lumea justitiei
Lumea justiţiei
Stiri
Arhiva anunturi
INPPA la Centrul Teritorial Cluj
Stimati stagiari,

Înscrierile pentru anul I de pregătire profesională iniţială 2017-2018 organizat de Centrul Teritorial Cluj al INPPA se fac în perioada 3 - 13 aprilie 2017.CERERILE DE ÎNSCRIERE însoțite de copie după legitimaţia de avocat vizată la zi și dovada achitării taxei se depun la secretariatul Centrului Teritorial Cluj al INPPA situat în Cluj-Napoca, str.Pavel Rosca nr.4, ap.15, de luni până vineri, între orele 9.00 și 14.00.Taxa de înscriere în cuantum de 500 lei se achită prin transfer bancar în contul Centrului Teritorial Cluj al INPPA deschis la Banca Transilvania: RO81 BTRL 0130 1205 S425 23XX, cu mentiunea “taxa an I INPPA” + numele avocatului stagiar.Aveti in fisier atasat cererea de inscriere.Va rugam sa comunicati si la secretariatul INPPA Cluj orice modificare care intervine in starea dvs profesionala pentru care depuneti documente la secretariatul baroului (transfer, suspendare, incompatibilitate, schimbarea numelui, schimbarea avocatului indrumator, daca este cazul).

De asemenea aveti atasata hotararea Consiliului INPPA Cluj de motivare a absentelor in maxim 5 zile de la data absentei.Cursurile efective de anul I vor incepe undeva in luna mai, veti fi anuntati in acest sens cand vom avea un orar definitiv. Atasat este orarul cursurilor SAJ-spre reamintire.Pentru orice informatii suplimentare va rugam consultati site-ul www.inppa-cluj.ro, sectiunea Pregatire initiala, unde vom posta anunturi legate de orare, tematici, programa, diverse.Va dorim succes in anul I de pregatire initiala in cadrul INPPA!
Publicat: 2017-03-27
Bugetul de venituri și cheltuieli si Proiectul Raport al Consiliului U.N.B.R.
Bugetul de venituri şi cheltuieli al Uniunii Naţionale a Barourilor din România pe anul 2017 – Proiect” ce urmează a fi prezentat spre dezbatere şi aprobare la Congresul Avocaţilor 2017 împreună cu rugămintea de a-l aduce la cunoştinţa avocaţilor din Baroul Dvs.

Proiectul Raport al Consiliului U.N.B.R. la Congresul avocaţilor 2017 - împreună cu Anexele A, B şi C, revizuit şi completat.
Publicat: 2017-03-16
Serviciul de asistenţă judiciară de la nivelul Baroului Alba
Hotărâri
Serviciul de asistenţă judiciară Alba Iulia
Serviciul de asistenţă judiciară Aiud
Serviciul de asistenţă judiciară Blaj
Serviciul de asistenţă judiciară Câmpeni
Serviciul de asistenţă judiciară Sebeş
Baroul Alba, adresa str. Teilor, nr. 15,
Alba Iulia, Judetul Alba, cod fiscal 4331589
E-mail: office@barou-alba.ro